Prijslijst 2018

  

Samenwerking met Infomedics:

In onze praktijk geven wij U graag alle aandacht en de beste zorg. Daarom hebben we het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Website Infomedics:

Op de website van Infomedics kunt U veel zaken eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met openingstijden van de servicedesk en kunt het regelen op een tijd dat U het beste uitkomt.

Wilt U een betalingsregeling treffen of de status van Uw betaling controleren, dan raden wij U aan dit direct via de website te doen.

Betalingsregeling treffen:

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt U een betalingsregeling treffen. U kunt dit eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics op de website dus.

Status van Uw betaling controleren:

Ga naar www.infomedics.nl U terft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op Uw rekening staat in en controleer of Uw rekening betaald is.

Overige vragen:

heeft U andere vragen, kijk dan eerst bij veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is graat dat U daar het antwoord vindt.

Contactgegevens:

Telefoonnummer: 036-2031900

Openingstijden: ma-vrij van 09.00 tot 17.00 uur.

Tarief:

Op dit moment hanteren wij het nieuwe vastgestelde tarief. Scherp  en concurrerend.   Dit zonder te bezuinigen op de prijs / kwaliteit van de gebruikte materialen. Het vrije prijs-experiment is ten einde. Dit is overzichtelijker  en past ook beter bij het nederlandse systeem van zorgverlening. Wanneer U een wat grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan 250 euro kost, krijgt U vooraf een prijsopgave. Op deze manier weet U vooraf waar U aan toe bent.

Wat vergoed Uw verzekering?

De verzekeraars bepalen hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoeden alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoedig per behandeling. Dat kan betekenen dat U het verschil bij moet betalen.

Kijk dus goed naar de vergoedingen voor tandheelkundige zorg in Uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen:

www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker

Voor tandtechniekprijzen zie:

www.drive.google.com/file/d/1kjbGmrEOntKbDbwGQNjK9mGzcgKwdQZZ/view

 


Contact

Tandarts André R.M. Hofte

Ardennenstraat 29
Hengelo
7559 LT


074-2773408