Mondhygiëne & cosmetische tandheelkunde

Hier heeft onze praktijk veel ervaring mee. Wij bieden een periodieke mondygiënische behandeling (aanbevolen ca 1 maand voor uw standaard gebit controle), maar ook "whitening" van uw tanden.

Laten wij het hebben over tandplaque. Tandplaque ontstaat door aangekoekte etensresten. Het heeft totaal geen functie en vormt na een tijdje tandsteen. De eerste stadia van tandvleesaandoeningen kunnen vaak worden genezen door zorgvuldig poetsen en flossen. Een goede gebitsverzorging voorkomt de opbouw van tandplaque. Een professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist is de enige manier om aangekoekte tandplaque te verwijderen. Door regelmatig voor controle naar de tandarts te gaan, zorgt u ervoor dat tandvleesaandoeningen kunnen worden behandeld voordat ze uitgroeien tot een ernstig probleem.

Het bleken van tanden is een veel gevraagde behandeling in onze afdeling voor esthetische tandheelkunde. Wij behandelen u 2 keer in 1 sessie! De sessie duurt 1 uur. Let op, als u implantaten heeft kan de kleur van uw eigen tanden na bleken anders dan uw implantaat worden. Dat zal onze specialist met u altijd eerst bespreken.


Contact

Tandarts André R.M. Hofte

Ardennenstraat 29
Hengelo
7559 LT


074-2773408